Tuesday, 27 September 2011

.dugaan 7 bulan.


dugaan.
dugaan.
dugaan.



sepanjang tempoh berbadan dua ni, tak pernah lagi la aku muntah teruk macam semalam.
dari 8pg sampai 11mlm.
muntah tak berenti, macam paip air!
makan apa pon tak boleh.
kalau ikotkan doc suruh masuk hospital, tapi serik la.
kalau gi hospital mesti kena cucuk and masuk berbotol-botol air macam awal mengandung dulu.
huhu.
momi taknak!

doc pon taktawu apa sebab aku muntah sampai camtu sekali.
so dia kasi ubat gastrik + muntah.
if ubat pon xjalan, memang kena cucuk la jawabnya.

aku sebenarnya tak kesah kalau muntah tak berenti sekalipon.
yang aku risaukan cuma camnelaa keadaan baby kat dalam ni.
alhamdulillah. doc cakap baby ok.
syukur sangat.
harap-harap takde efek apa-apa kat baby mommi ni.
sorry yea sayang..maybe mommi salah makan semalam.
T______________T

balik rumah, lepas telan ubat, memang aku terus pengsan, tido tak sedar diri laa sampaila hubby balik keje.
tapi tula..bila bangun je, mesti muntah balik.
kesian hubby.
dia yang basuh muntah aku. mandikan aku.


sorry dear...banyak susahkan didi kan?
sampai didi demam malam tu coz redah ujan lebat nak balik tengok syg.
the best feeling, masa syg muntah, didi ada untuk comfortkan syg..
urut belakang sayang..sakit pon tak terasa sangat ;)
malam tu plak, kononnya didi nak masakkan bubur nasik untuk sayang, last-last kita sama-sama masak sbb dua-dua tak sihat.
hihi..







No comments:

Post a Comment